Vastaa kyselyyn. Kysely on lähetetty myös jäsenistölle sähköpostilla.

5.3.2020

Hei, Suomen Reumahoitajayhdistyksen jäsen!


Oletko terveydenhuollon ammattilainen, joka kohtaa työssään nivelreumaa sairastavia henkilöitä? Vastaa kyselyyn ja ole mukana vaikuttamassa nivelreumaa sairastavien henkilöiden jalkaterveyden hoitokäytäntöjen kehittämisessä. Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 min.


Kysely aukeaa tästä linkistä: https://webropol.com/s/jalkaterveyden-osaaminen


Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa selvittämään terveysalan ammattilaisten tiedon tasoa ja taitoja hoitaa nivelreumaa sairastavien henkilöiden jalkaterveyttä. Osallistumisesi on tärkeää tutkimuksen onnistumisen kannalta ja nivelreumaa sairastavan henkilön jalkaterveyden hoitokäytäntöjen kehittämiseksi. Jokainen vastaus on äärimmäisen tärkeä!


Kaikki vastaukset ovat luottamuksellisia ja lomakkeen tiedot tullaan käsittelemään nimettöminä. Yksittäistä vastaajaa ei voida tunnistaa vastauksista. Vastaaminen on vapaaehtoista eikä vaikuta jäsenyyteesi Suomen Reumahoitajayhdistyksessä.


Tutkimus on osana Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen ”Jalkaterveys ja hyvinvointi: nivelreumaa sairastavien jalkaterveyden edistäminen” -tutkimushanketta. Tutkimuksen suorittajana toimii TtM-opiskelija Anne-Marie Laitinen ja ohjaajana on TtT, dosentti Minna Stolt.


Kiitos ajastasi! Yhteistyöstä kiittäen,

Anne-Marie Laitinen

TtM-opiskelija

Hoitotieteen laitos, Turun yliopisto​